Leverantörer

GE

GE Energy Industrial Solutions är ett affärsområde inom lågspänning och företaget General Electric (GE), ett av världens största och mest välrenommerade företag.

Läs mer

GE Energy Industrial Solutions står för en av de ledande europeiska leverantörerna av produkter och systemlösningar för industrin när det gäller lågspänningsteknik, med ett omfattande utbud av allt från installationsenheter, styrkomponenter och effektbrytare till skåpsystem och typgodkända kopplingsanläggningar. Till sina globala kunder räknar man ledande företag inom områdena OEM/industri, grossisthandel, installationshantverk och ställverksbyggnad samt uppdragsgivare inom den offentliga sektorn.

 

GE Energy Industrial Solutions står för tekniskt kunnande, hög produktkvalitet och service samt ett stort utbud. Men för att kunna överleva i en ständig förändring och hård konkurrens, kräver GE mer än så av sin organisation. Därför kommer produktsortimentet att utvidgas och förbättras under de kommande åren.

AEG

GE Energy Industrial Solutions är ett affärsområde inom lågspänning och företaget General Electric (GE), ett av världens största och mest välrenommerade företag. Produkterna i detta affärsområde marknadsförs även under varumärket AEG.

Läs mer

GE Energy Industrial Solutions och namnet AEG står för en av de ledande europeiska leverantörerna av produkter och systemlösningar för industrin när det gäller lågspänningsteknik, med ett omfattande utbud av allt från installationsenheter, styrkomponenter och effektbrytare till skåpsystem och typgodkända kopplingsanläggningar. Till sina globala kunder räknar man ledande företag inom områdena OEM/industri, grossisthandel, installationshantverk och ställverksbyggnad samt uppdragsgivare inom den offentliga sektorn.

GE Energy Industrial Solutions och namnet AEG står för tekniskt kunnande, hög produktkvalitet och service samt ett stort utbud. Men för att kunna överleva i en ständig förändring och hård konkurrens, kräver AEG mer än så av sin organisation. Därför kommer produktsortimentet att utvidgas och förbättras under de kommande åren.

Kleinhuis

Kleinhuis har en lång tradition av utveckling och tillverkning av minikanaler, kabelkanaler, förskruvningar, överspänningsskydd och potentialutjämning. Produkterna är kända för sin höga kvalité och för att vara enkla och snabba att montera.

Läs mer

Kleinhuis grundades av Hermann Kleinhuis 1926 i Lüdenscheid, Tyskland där huvudkontoret förlades. Kunderna fick snabbt upp ögonen för Kleinhuis höga kvalité och produkternas fördelar vid installation, vilket ledde till ökade marknadsandelar.

I takt med att efterfrågan ökade så investerade Kleinhuis inte bara i ett mycket större och separat lager, utan även i ett av Europas största verk för tillverkning av kabelkanaler. Det är beläget i Riederich, Tyskland och förser både den inhemska marknaden och exportmarknaderna med kabelkanaler av högsta kvalité. Kleinhuis huvudkontor finns idag i Linz am Rhein, Tyskland.

Niedax

Niedax, experter inom kabelförläggningssystem sedan 1920, grundades i Tyskland och har vuxit till en helhetsleverantör inom kabelförläggningssystem. Niedax har kontinuerligt utökat sitt sortiment inom kabelförläggningssystem genom förvärv för att kunna erbjuda marknadens bästa produkter inom sitt segment.

Läs mer

Niedax förvärvade Kleinhuis 1 januari 2000 som ett steg i sin strategi att bli en helhetsleverantör inom kabelförläggningssystem. Niedax är en stark aktör med en gedigen erfarenhet vilket ger dem de bästa förutsättningar att utveckla och förbättra sitt eget och Kleinhuis sortiment. Niedax huvudkontor är beläget i Linz am Rhein, Tyskland.