Fem steg till Kopplat & Klart

Vårt unika koncept Kopplat & Klart är snabbaste och säkraste vägen till en färdigbyggd elcentral. Allt du behöver göra är att sända oss kopplingsschema eller ritningsunderlag. Sedan levererar vi en skräddarsydd elcentral som är färdig att installera.

En eller flera centraler

Behöver du en elcentral? Eller flera? Kanske med olika specifikationer och krav? Inga problem. Med Kopplat & Klart skräddarsyr vi varje elcentral efter ditt underlag. Snabbt, smidigt och prisvärt. Inräknat din egen arbetstid är Kopplat & Klart oftast ett billigare alternativ än att bygga själv.

Vi bygger centraler upp till 200A med din-monterat material, allt ifrån små plastkapslingar till golvskåp i plåt. Om du har speciella önskemål så anpassar vi oss efter det. Exempel kan vara om du önskar specialtillverkade centraler så som rostfria skåp med specialmått eller komponenter i ett annat fabrikat. Allt för att lösa dina behov.

 • Lägenhetscentraler

  Vi bygger lägenhetscentraler i både plast och plåt. Välj mellan kapsling för utanpåliggande eller infällt montage och med eller utan dörr. AEG:s olika produktserier och breda sortiment gör våra lägenhetscentraler mycket flexibla och konkurrenskraftiga inom detta segment. Dessutom har våra kapslingar en snygg och diskret design vilket sammantaget gör Fasteus lägenhetscentraler till det bästa alternativet på marknaden.

 • Värmekabelskåp

  Fasteus har byggt värmekabelskåp sedan 1986 då vi inledde ett nära samarbete med en svensk tillverkare av värmekabel. Idag är vi en erfaren och väletablerad leverantör av värmekabelskåp till landets ledande tillverkare av värmekabel. Vi integrerar kundens egna produkter och olika lösningar vid önskemål, som till exempel integrerat avbrottslarm. Våra kunder vet att de kan lita på vår höga kvalité och snabba service. Även när det är extra bråttom.

 • Fastighetscentraler

  Vi erbjuder fastighetscentraler i både plast och plåt. Välj mellan kapsling för utanpåliggande eller infällt montage och med eller utan dörr. Vi skräddarsyr kundens behov med hjälp av ett brett sortiment av AEG produkter och integration av kundspecifika lösningar, så som bokningssystem för tvättstuga etc.

 • Automationscentraler

  Specificera dina automationscentraler helt efter eget önskemål, både typ av kapsling och innehåll. Ta hjälp av vår offertavdelning för att på mest kostnadseffektiva sätt integrera kundspecifika lösningar med styrsystem, belysningsstyrning etc. Alltid med dina behov i fokus.

Bara de bästa komponenterna

Komponenterna är av högsta kvalité från AEG. Som exempel är automatsäkringarna godkända som frånskiljare, plomberbara, har tydlig lägesindikering och med fast monterade beröringsskydd. Självklart är elcentralerna CE-märkta och testade, och som en extra trygghet sparar vi alla ritningar i 10 år.

Skicka ritningsunderlag eller enlinjeschema

Maila eller posta. Kontakta gärna vår mycket kunniga tekniska support om du vill diskutera något.

Vi skickar offert med leveranstid

Skickas inom några dagar. Vi gör vårt yttersta för att ge dig ett snabbt svar, även när det är extra bråttom. Allt för att du underlätta ditt arbete.

Bekräfta din order

Ju snabbare du bekräftar din order, desto snabbare kan vi leverera din elcentral.

Vänta några dagar

Vi bygger din skräddarsydda elcentral, dokumenterar, paketerar och skickar.

Varsågod – Kopplat & Klart!

Din eller dina elcentraler är färdiga för installation, med fullständig dokumentation och CE-märkning.