Affärsområden

Lågspänning

Affärsområdet lågspänning består av AEG:s produkter och systemlösningar när det gäller lågspänningsteknik, med ett omfattande utbud av allt från installationsenheter, styrkomponenter, effektbrytare och ACB brytare upp till 4000A till skåpsystem och typgodkända kopplingsanläggningar.

Läs mer

I sortimentet finns flera olika produktserier för att kunna möta kundernas behov och önskemål. Det säkerställer också att AEG förblir ett konkurrenskraftigt alternativ, både som enskilda artiklar och i färdigkopplade elcentraler. Oavsett vilken produktserie du väljer kan du vara säker på att du får högsta kvalité.

Kanalisation

Med Kleinhuis sortiment erbjuder vi ett komplett kabelkanalsystem. Allt från minikanaler till stora matarkanaler och alltid med komplett utbud av tillbehör.

Läs mer

Minikanaler finns i transparent PVC utan lock och i vit PVC med lock. De monteras med klister alternativt med skruv beroende på storlek.

Matarkanaler levereras alltid med lock och monteras med skruv. Kanalerna har en mycket hög kvalité vilket gör dem stabila vid installation. De är även framtagna för att kunna kapas utan att de tar skada och är mycket enkla att rengöra efter installation. Med Kleinhuis kanaler får du en professionell och snabb installation, och levererar alltid en ren och snygg produkt till slutkunden.

Till större projekt hanterar du enkelt Kleinhuis kanaler på ett effektivt och säkert vis. Vi levererar kartongerna i stålburar för att de inte ska ta skada i transporten. När du tömt dina burar på alla kartonger sänder du burarna i retur till Fasteus. Självklart utan kostnad.